Casper van Eijck over uitkomst coronatests publiek Feyenoord (video)

Casper van Eijck over uitkomst coronatests publiek Feyenoord (video)

In deze video van NOS Sport komt Casper van Eijck aan het woord. Hij vertelt over de coronatests die zijn afgenomen onder het publiek van de wedstrijd Feyenoord tegen FC Twente. Hij zegt: "Maximaal 5 van de 13.000 fans was op het moment van de wedstrijd positief." Casper van Eijck is onder andere de clubarts van Feyenoord.

Bekijk de video van NOS Sport hieronder:

<em>Casper van Eijck</em> over uitkomst coronatests publiek Feyenoord (video) In deze video van NOS Sport komt Casper van Eijck aan het woord. Hij vertelt over de coronatests die zijn afgenomen onder het publiek van de wedstrijd Feyenoord tegen FC Twente. Hij zegt: "Maximaal 5 van de 13.000 fans was op het moment van de wedstrijd positief." Casper van Eijck is onder andere de clubarts van Feyenoord. Bekijk de video van NOS Sport hieronder: Bekijk ook Op1 gemist? Casper van Eijck over Feyenoord en de Eredivisie (video) Bekijk deze video » Casper van Eijck wil met corona-app vollere stadions realiseren (VI) Bekijk deze video » Casper van Eijck in radio Veronica Inside over corona (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Casper van Eijck over uitkomst coronatests publiek Feyenoord (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Casper van Eijck over uitkomst coronatests publiek Feyenoord (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen