Verwarde personen: een groeiend probleem voor politiemensen (video)

Verwarde personen: een groeiend probleem voor politiemensen (video)

Verwarde personen: agenten zitten met de handen in het haar en de problematiek wordt in deze tijd alleen maar erger. Nine Kooiman van de Nederlandse Politie Bond zegt hierover in De 5 Uur Show: "Je wilt een humane oplossing voor verwarde personen maar die is er nu té vaak niet. Het gaat van kwaad tot erger."

Bekijk de video van De 5 Uur Show hieronder:

<em>Verwarde personen</em>: een groeiend probleem voor politiemensen (video) Verwarde personen: agenten zitten met de handen in het haar en de problematiek wordt in deze tijd alleen maar erger. Nine Kooiman van de Nederlandse Politie Bond zegt hierover in De 5 Uur Show: "Je wilt een humane oplossing voor verwarde personen maar die is er nu té vaak niet. Het gaat van kwaad tot erger." Bekijk de video van De 5 Uur Show hieronder: Bekijk ook Vanavond in Op1: Arjen Lubach, Anne Wensing, Derk Sauer en meer (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Voorzitter politiebond reageert op Grapperhaus-gate Bekijk deze video » Video: Jan Struijs reageert geschokt op grootschalige corruptie bij politie Bekijk deze video »
Amusement :
Verwarde personen: een groeiend probleem voor politiemensen (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verwarde personen: een groeiend probleem voor politiemensen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen