Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video)

Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video)

Kerkgangers in Barneveld slaan het corona-advies van premier Mark Rutte opnieuw in de wind: honderden kerkgangers zijn vandaag naar de kerkdienst geweest.

"We hopen op 250 kerkgangers."
Jan van den Berg, woordvoerder van de kerk, wil in de eerste instantie niet vertellen hoeveel mensen er zijn uitgenodigd voor de kerkdienst: "Dat is niet van toepassing, dan hebben we het alleen over de getalletjes. Maar het zijn er structureel minder dan vorige week." Later geeft hij toe dat ze hopen op 250 kerkgangers.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Opnieuw <em>honderden kerkgangers</em> naar kerdienst in Barneveld (video) Kerkgangers in Barneveld slaan het corona-advies van premier Mark Rutte opnieuw in de wind: honderden kerkgangers zijn vandaag naar de kerkdienst geweest. Bekijk ook Zien: kerkgangers in Staphorst reageren op ophef na massale kerkdienst Bekijk deze video » Kees van der Staaij bij Op1: "Ontmoeting met God wordt als belangrijk ervaren" Bekijk deze video » "We hopen op 250 kerkgangers."Jan van den Berg, woordvoerder van de kerk, wil in de eerste instantie niet vertellen hoeveel mensen er zijn uitgenodigd voor de kerkdienst: "Dat is niet van toepassing, dan hebben we het alleen over de getalletjes. Maar het zijn er structureel minder dan vorige week." Later geeft hij toe dat ze hopen op 250 kerkgangers. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Jinek: "Kerkdiensten met 30 man toestaan valt moeilijk te rijmen" Bekijk deze video » Dominee Leendert Jan Lingen betuigt in Op1 spijt van kerkdienst: "Nooit moeten doen" Bekijk deze video »
Nieuws :
Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen