Famke Louise in #eerlijkefoto: "Misschien een verkeerd voorbeeld"

Famke Louise in #eerlijkefoto: "Misschien een verkeerd voorbeeld"

Famke Louise gaat een goed gesprek aan met Miljuschka Witzenhausen over haar lichaam en de foto's die ze daarvan plaatst op Instagram. Famke heeft, met als Miljuschka, last van cellulitis. Zij kiest er niet voor dit elke keer te laten zien. Heeft dat gevolgen voor haar volgers? "Ja, misschien wel ja."

Famke Louise in <em>#eerlijkefoto</em>: &quot;Misschien een verkeerd voorbeeld&quot; Famke Louise gaat een goed gesprek aan met Miljuschka Witzenhausen over haar lichaam en de foto's die ze daarvan plaatst op Instagram. Famke heeft, met als Miljuschka, last van cellulitis. Zij kiest er niet voor dit elke keer te laten zien. Heeft dat gevolgen voor haar volgers? "Ja, misschien wel ja." Bekijk het fragment uit #eerlijkefoto hierboven. De docuserie #eerlijkefoto is nu te zien bij Videoland. #Eerlijkefoto met Miljuschka Witzenhausen: influencer zet vacuümpomp op billen Bekijk deze video » Fajah Lourens over #eerlijkefoto: ‘Iedereen zit in eigen ballon, dat kan jij niet veranderen’ Bekijk deze video »
Serie :
Famke Louise in #eerlijkefoto: "Misschien een verkeerd voorbeeld"

Bekijk het fragment uit #eerlijkefoto hierboven. De docuserie #eerlijkefoto is nu te zien bij Videoland.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Famke Louise in #eerlijkefoto: "Misschien een verkeerd voorbeeld" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen