Waldemar Torenstra over Ondersteboven van Afrika: "Geluk dat ik in Nederland woon"

Waldemar Torenstra over Ondersteboven van Afrika: "Geluk dat ik in Nederland woon"

Voor de serie Ondersteboven van Afrika laat acteur en presentator Waldemar Torenstra de roadtrip van zijn leven. Met de motor legt hij in 60 dagen een afstand af van 16.000 kilometer door 12 landen, criss-cross door het Afrikaanse continent.

"Ik wil laten zien welke gekke dingen ik op de wereld heb gezien. Je beseft je ook wat een geluk je heb dat ik in Nederland woon."

<em>Waldemar Torenstra</em> over <em>Ondersteboven van Afrika</em>: &quot;Geluk dat ik in Nederland woon&quot; Voor de serie Ondersteboven van Afrika laat acteur en presentator Waldemar Torenstra de roadtrip van zijn leven. Met de motor legt hij in 60 dagen een afstand af van 16.000 kilometer door 12 landen, criss-cross door het Afrikaanse continent. "Ik wil laten zien welke gekke dingen ik op de wereld heb gezien. Je beseft je ook wat een geluk je heb dat ik in Nederland woon." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Ondersteboven van Afrika is vanaf zondag te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Ondersteboven van Afrika terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond: Waldemar Toornstra over zijn reis door Afrika (video) Bekijk deze video »
TV :
Waldemar Torenstra over Ondersteboven van Afrika: "Geluk dat ik in Nederland woon"

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Ondersteboven van Afrika is vanaf zondag te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Ondersteboven van Afrika terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waldemar Torenstra over Ondersteboven van Afrika: "Geluk dat ik in Nederland woon" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen