Zondag met Lubach: Arjen heeft nieuwe foto's om Ferd Grapperhaus af te laten treden

Zondag met Lubach: Arjen heeft nieuwe foto's om Ferd Grapperhaus af te laten treden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 18 oktober terugkijken.

Ferd Grapperhaus kan niet meer streng zijn tegen de mensen die de regels overtreden. De coronaminister Hugo de Jonge en de minister-president Mark Rutte moeten daarom de strenge ministers uithangen. Het is tijd voor verandering: daarom heeft Arjen Lubach nieuwe redenen gevonden voor Ferd om af te treden!

<em>Zondag met Lubach</em>: Arjen heeft nieuwe foto's om <em>Ferd Grapperhaus</em> af te laten treden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 18 oktober. Je kunt hier ook de hele Zondag met Lubach-uitzending van 18 oktober terugkijken. Ferd Grapperhaus kan niet meer streng zijn tegen de mensen die de regels overtreden. De coronaminister Hugo de Jonge en de minister-president Mark Rutte moeten daarom de strenge ministers uithangen. Het is tijd voor verandering: daarom heeft Arjen Lubach nieuwe redenen gevonden voor Ferd om af te treden! Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Zondag met Lubach Arjen Lubach maakt zich zorgen over fabeltjesfuik en complotdenkers (ZML) Bekijk deze video » Zondag op tv: Zondag met Lubach, bekijk de promo hier (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: Arjen heeft nieuwe foto's om Ferd Grapperhaus af te laten treden

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Arjen heeft nieuwe foto's om Ferd Grapperhaus af te laten treden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen