Zien: Succesvolle benefietquiz redt Sassenheims café (video)

Zien: Succesvolle benefietquiz redt Sassenheims café (video)

Zien: Succesvolle benefietquiz redt Sassenheims café (video) Erwin Rotteveel, café eigenaar in Sassenheim, zou nu op een houtje bijten als zijn trouwe gasten tijdens de eerste lockdown niet hadden meegespeeld met de Online Benefietquiz. Met die pubquiz werd wekelijks zo'n 400 euro gedoneerd aan het Sassenheimse café. Om ook de tweede lockdown te overleven, is de quiz nieuw leven ingeblazen. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Partygangers reageren op illegaal feest in Den Haag: "Schijt aan die regels!" (video) Bekijk deze video » LuckyTV: live beelden partytent in Den Haag, "wachten op eerste slachtoffers" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Succesvolle benefietquiz redt Sassenheims café (video)

Erwin Rotteveel, café eigenaar in Sassenheim, zou nu op een houtje bijten als zijn trouwe gasten tijdens de eerste lockdown niet hadden meegespeeld met de Online Benefietquiz. Met die pubquiz werd wekelijks zo'n 400 euro gedoneerd aan het Sassenheimse café. Om ook de tweede lockdown te overleven, is de quiz nieuw leven ingeblazen.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Succesvolle benefietquiz redt Sassenheims café (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen