Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Geraldine En De Vrouwen

Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Geraldine En De Vrouwen volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die door seksueel geweld een posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben ontwikkeld. Ze gaan op reis naar Kroatië. Dat is de komende zondagen rond 21:30 uur te zien op RTL 4. Seksueel geweldIn Nederland heeft 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 16 mannen te maken gehad met seksueel geweld. Dit varieert van verkrachting tot jarenlang misbruik. HerbelevingenSommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend en hebben last van herbelevingen en angststoornissen. Ze slapen nauwelijks, hebben moeite met vertrouwen en kampen soms met suïcidale gedachtes. TherapieGeraldine neemt de zes vrouwen mee naar Kroatië, waar ze, onder leiding van een team van psychologen, door middel van verschillende vormen van therapie hun PTSS proberen te bedwingen. Na deze reis worden de vrouwen nog een jaar lang begeleid en gevolgd. Video: eerste beelden Geraldine en de Vrouwen, vanuit Kroatië Bekijk deze video »
Uitzending :
Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In het nieuwe programma Geraldine En De Vrouwen volgt Geraldine Kemper zes vrouwen die door seksueel geweld een posttraumatische stressstoornis (PTSS) hebben ontwikkeld. Ze gaan op reis naar Kroatië. Dat is de komende zondagen rond 21:30 uur te zien op RTL 4.

Seksueel geweld
In Nederland heeft 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 16 mannen te maken gehad met seksueel geweld. Dit varieert van verkrachting tot jarenlang misbruik.

Herbelevingen
Sommige slachtoffers zijn voor de rest van hun leven getekend en hebben last van herbelevingen en angststoornissen. Ze slapen nauwelijks, hebben moeite met vertrouwen en kampen soms met suïcidale gedachtes.

Therapie
Geraldine neemt de zes vrouwen mee naar Kroatië, waar ze, onder leiding van een team van psychologen, door middel van verschillende vormen van therapie hun PTSS proberen te bedwingen. Na deze reis worden de vrouwen nog een jaar lang begeleid en gevolgd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Geraldine en de vrouwen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geraldine En De Vrouwen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen