We houden vol gemist? Bekijk hier de hele eerste aflevering

We houden vol gemist? Bekijk hier de hele eerste aflevering
Nieuw: We houden vol

We houden vol gemist? Bekijk hier de hele eerste aflevering Vanaf vanavond is de dagelijkse documentaireserie We houden vol, over Nederland in de tweede golf van het coronavirus, elke dag na het NOS Journaal van 20 uur met korte afleveringen te zien op NPO 1. De afleveringen zijn direct na Nieuwsuur, rond 22:10 uur op NPO 2, ook te zien. InzichtWe houden vol bestaat uit korte verhalen van mensen die een tik hebben gehad door de coronapandemie, maar die toch een manier hebben gevonden om door te kunnen met hun leven. Ondanks persoonlijk verlies, financiële tegenslag of eenzaamheid geven ze niet op. Juist in deze moeilijke tijd komen ze tot een inzicht, ontdekken iets nieuws in hun eigen leven of omgeving. GevolgenDe documentaireserie verbeeldt de gevolgen van de pandemie voor alle Nederlanders. Jong en oud. Mensen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. Studenten en senioren. Hun zorgen zijn herkenbaar. Hun inventiviteit om de moraal hoog te houden is hoopvol en inspirerend en daarmee is We houden vol een ode aan de veerkracht. Diederik Gommers krijgt ‘hoop shit’ over zich heen op Instagram: ‘Jammer’ (video) Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over christenen en corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is de dagelijkse documentaireserie We houden vol, over Nederland in de tweede golf van het coronavirus, elke dag na het NOS Journaal van 20 uur met korte afleveringen te zien op NPO 1. De afleveringen zijn direct na Nieuwsuur, rond 22:10 uur op NPO 2, ook te zien.

Inzicht
We houden vol bestaat uit korte verhalen van mensen die een tik hebben gehad door de coronapandemie, maar die toch een manier hebben gevonden om door te kunnen met hun leven. Ondanks persoonlijk verlies, financiële tegenslag of eenzaamheid geven ze niet op. Juist in deze moeilijke tijd komen ze tot een inzicht, ontdekken iets nieuws in hun eigen leven of omgeving.

Gevolgen
De documentaireserie verbeeldt de gevolgen van de pandemie voor alle Nederlanders. Jong en oud. Mensen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. Studenten en senioren. Hun zorgen zijn herkenbaar. Hun inventiviteit om de moraal hoog te houden is hoopvol en inspirerend en daarmee is We houden vol een ode aan de veerkracht.

Bekijk hier alle video's en artikelen van We houden vol
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We houden vol gemist? Bekijk hier de hele eerste aflevering of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen