Henk Otten sneert naar Henk Krol: "Raakt kluts kwijt", bekijk de reactie van Krol (video)

Henk Otten sneert naar Henk Krol: "Raakt kluts kwijt", bekijk de reactie van Krol (video)

Henk Krol en Henk Otten, het bleek een huwelijk van korte duur. Na onenigheid stapte Krol afgelopen weekend uit de Partij voor de Toekomst: "Achteraf hadden we er niet aan moeten beginnen. Onze manier van werken is totaal anders", aldus de oud-voorman van 50PLUS.

'Krol raakt kluts kwijt'
Otten wilde niet naar de studio komen om de breuk toe te lichten maar gooit vervolgens wel met modder in een schriftelijke verklaring: "De cultuur van roddel en achterklap en gelek en gekonkel bij Krol en zijn mensen bleek helaas onuitroeibaar. We kregen steeds meer de indruk dat Krol de kluts kwijt begon te raken." Daarbij refereert hij onder andere aan het veelbesproken voorval bij Jinek, waarbij Krol op de tafel begon te slaan.

Reactie Krol
Is hij de kluts kwijt, vraagt WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma. "Dat moet de kiezer maar beoordelen maar ik ben zelf niet bang dat ik de kluts kwijt ben", luidt de reactie. Krol laat zich vervolgens niet verleiden tot het doen van onaardige uitspraken over zijn voormalige collega. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

UPDATE: Omroep WNL heeft de betreffende video verwijderd. Je kunt wel kijken naar de uitleg van Krol over zijn nieuwe partij Lijst Henk Krol

Henk Otten sneert naar <em>Henk Krol</em>: &quot;Raakt kluts kwijt&quot;, bekijk de reactie van Krol (video) Henk Krol en Henk Otten, het bleek een huwelijk van korte duur. Na onenigheid stapte Krol afgelopen weekend uit de Partij voor de Toekomst: "Achteraf hadden we er niet aan moeten beginnen. Onze manier van werken is totaal anders", aldus de oud-voorman van 50PLUS. 'Krol raakt kluts kwijt'Otten wilde niet naar de studio komen om de breuk toe te lichten maar gooit vervolgens wel met modder in een schriftelijke verklaring: "De cultuur van roddel en achterklap en gelek en gekonkel bij Krol en zijn mensen bleek helaas onuitroeibaar. We kregen steeds meer de indruk dat Krol de kluts kwijt begon te raken." Daarbij refereert hij onder andere aan het veelbesproken voorval bij Jinek, waarbij Krol op de tafel begon te slaan. Reactie KrolIs hij de kluts kwijt, vraagt WNL-presentatrice Welmoed Sijtsma. "Dat moet de kiezer maar beoordelen maar ik ben zelf niet bang dat ik de kluts kwijt ben", luidt de reactie. Krol laat zich vervolgens niet verleiden tot het doen van onaardige uitspraken over zijn voormalige collega. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. UPDATE: Omroep WNL heeft de betreffende video verwijderd. Je kunt wel kijken naar de uitleg van Krol over zijn nieuwe partij Lijst Henk Krol Bekijk ook Video: Henk Krol gaat los tegen Eva Jinek, begint te schreeuwen en wijzen Bekijk deze video » Gids.tv-klassieker: Henk Krol wordt toegezongen, "Ja dat is Henkie" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Henk Otten sneert naar Henk Krol: "Raakt kluts kwijt", bekijk de reactie van Krol (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Henk Otten sneert naar Henk Krol: "Raakt kluts kwijt", bekijk de reactie van Krol (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen