Bekijk nu de preview van het nieuwe programma Kamp van Koningsbrugge

Bekijk nu de preview van het nieuwe programma Kamp van Koningsbrugge

Vijftien gewonen burgers krijgen de uitdaging van hun leven. Wie is fysiek en mentaal sterk genoeg om de opleiding van de special forces te voltooien? Het wordt weer een spannend nieuw seizoen, waarbij Jeroen van Koningsbrugge de kandidaten er doorheen moet slaan.

Bekijk de video van AVROTROS hieronder. Kamp Van Koningsbrugge is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk nu de preview van het nieuwe programma <em>Kamp van Koningsbrugge</em> Vijftien gewonen burgers krijgen de uitdaging van hun leven. Wie is fysiek en mentaal sterk genoeg om de opleiding van de special forces te voltooien? Het wordt weer een spannend nieuw seizoen, waarbij Jeroen van Koningsbrugge de kandidaten er doorheen moet slaan. Bekijk de video van AVROTROS hieronder. Kamp Van Koningsbrugge is vanaf zaterdag 31 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dit is de laatste afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video »
TV :
Bekijk nu de preview van het nieuwe programma Kamp van KoningsbruggeJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk nu de preview van het nieuwe programma Kamp van Koningsbrugge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier