Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix)

Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix)

Het is 1927 en in Chicago vindt een opnamesessie plaats. De spanning neemt toe tussen Ma Rainey (Viola Davis) en haar ambitieuze trompettist (Chadwick Boseman) enerzijds en de witte platenbazen anderzijds. De laatsten zijn besloten om de legendarische 'Moeder van de blues' hun wil op te leggen. Gebaseerd op het toneelstuk van Pulitzer Prijs-winnaar August Wilson.

Bekijk de officiële Netflix trailer van Ma Rainey's Black Bottom hieronder:

Bekijk hier de trailer van <em>Ma Rainey's Black Bottom</em> (<em>Netflix</em>) Het is 1927 en in Chicago vindt een opnamesessie plaats. De spanning neemt toe tussen Ma Rainey (Viola Davis) en haar ambitieuze trompettist (Chadwick Boseman) enerzijds en de witte platenbazen anderzijds. De laatsten zijn besloten om de legendarische 'Moeder van de blues' hun wil op te leggen. Gebaseerd op het toneelstuk van Pulitzer Prijs-winnaar August Wilson. Bekijk de officiële Netflix trailer van Ma Rainey's Black Bottom hieronder:
Film :
Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de trailer van Ma Rainey's Black Bottom (Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen