De Vooravond gemist? De filmmuziek van John Williams (video)

De Vooravond gemist? De filmmuziek van John Williams (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Is filmmuziek klassieke muziek? Daar verschillen de meningen over. Jet Berkhout laat een voorbeeld horen met muziek uit Starwars van John Williams. Wat vind jij?

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? De filmmuziek van <em>John Williams</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Is filmmuziek klassieke muziek? Daar verschillen de meningen over. Jet Berkhout laat een voorbeeld horen met muziek uit Starwars van John Williams. Wat vind jij? Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? De filmmuziek van John Williams (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? De filmmuziek van John Williams (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen