Waar is De Mol? met Sergio Herman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar is De Mol? met Sergio Herman gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Waar is De Mol?: Sergio Herman

Waar is De Mol? met Sergio Herman gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Waar is De Mol maakt Johny de Mol met sterrenkok Sergio Herman een reis van het Belgische Knokke, waar Sergio met z'n vrouw Ellemieke Vermolen en hun kids al jaren woont, naar onze hoofdstad Amsterdam. KampvuuroptredenTijdens de roadtrip krijgen we de nuchtere Zeeuw van een heel andere kant te zien. Johnny zorgt tijdens de roadtrip voor de nodige verrassingen, zoals een kampvuuroptreden van goede vriend Dinand Woesthoff. Oud-SluisTopchef Sergio runt inmiddels een waar horeca-imperium en zette jarenlang alles opzij om van zijn restaurant Oud-Sluis een driesterrentent te maken. Maar na het overlijden van zijn vader en de stilgeboorte van zijn zoontje wil Sergio meer uit het leven halen. KunstliefhebberHij is aan het sporten en reizen geslagen, geniet met vrienden van muziekconcerten en voetbalwedstrijden en blijkt een enorme kunstliefhebber te zijn. De kampeerplek in de tuin van het prachtige Museum Voorlinden valt dus ook erg goed in de smaak. TatoeageDe mannen sluiten hun trip af in Amsterdam en bezegelen de reis met een tatoeage bij tattookoning Henk Schiffmacher. Johan Derksen over Waar is De Mol? "Laatste keer dat ik zoiets doe" (VI) Bekijk deze video » Gordon over de strijd van afkicken in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Waar is De Mol? met Sergio Herman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Waar is De Mol maakt Johny de Mol met sterrenkok Sergio Herman een reis van het Belgische Knokke, waar Sergio met z'n vrouw Ellemieke Vermolen en hun kids al jaren woont, naar onze hoofdstad Amsterdam.

Kampvuuroptreden
Tijdens de roadtrip krijgen we de nuchtere Zeeuw van een heel andere kant te zien. Johnny zorgt tijdens de roadtrip voor de nodige verrassingen, zoals een kampvuuroptreden van goede vriend Dinand Woesthoff.

Oud-Sluis
Topchef Sergio runt inmiddels een waar horeca-imperium en zette jarenlang alles opzij om van zijn restaurant Oud-Sluis een driesterrentent te maken. Maar na het overlijden van zijn vader en de stilgeboorte van zijn zoontje wil Sergio meer uit het leven halen.

Kunstliefhebber
Hij is aan het sporten en reizen geslagen, geniet met vrienden van muziekconcerten en voetbalwedstrijden en blijkt een enorme kunstliefhebber te zijn. De kampeerplek in de tuin van het prachtige Museum Voorlinden valt dus ook erg goed in de smaak.

Tatoeage
De mannen sluiten hun trip af in Amsterdam en bezegelen de reis met een tatoeage bij tattookoning Henk Schiffmacher.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar is De Mol?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waar is De Mol? met Sergio Herman gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen