De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion

De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond speelde PRJCT Amsterdam een speciaal bewerkte versie van de Mattäus-Passion in De Vooravond. Ze spelen Aria: Buß un Reu.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>PRJCT Amsterdam</em> speelt de Mattäus-Passion Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Vanavond speelde PRJCT Amsterdam een speciaal bewerkte versie van de Mattäus-Passion in De Vooravond. Ze spelen Aria: Buß un Reu. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Carrie ten Napel over haar vader Evert: 'Je kan je geen betere vader wensen' Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Danny Vera speelt The Weight (video) Bekijk deze video » De Vooravond over 3 jaar #metoo in Nederland (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-PassionCommentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? PRJCT Amsterdam speelt de Mattäus-Passion of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen