Johan Derksen in VI: "Feyenoord is de vierde club van Nederland"

Johan Derksen in VI: "Feyenoord is de vierde club van Nederland"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen had een harde boodschap voor Jan Boskamp: "Jan, Feyenoord is niet meer dan de vierde club van Nederland." Daar was Jan Boskamp het natuurlijk niet mee eens.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Feyenoord is de <em>vierde club</em> van Nederland&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen had een harde boodschap voor Jan Boskamp: "Jan, Feyenoord is niet meer dan de vierde club van Nederland." Daar was Jan Boskamp het natuurlijk niet mee eens. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Ze spelen gelijkspel, maar Inter wint" (video) Bekijk deze video » René over Lerby: "Ik haalde zijn stoel weg en hij maakte een doodsmakker" (video) Bekijk deze video » Henk Krol ging op bezoek bij Johan Derksen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "Feyenoord is de vierde club van Nederland"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Feyenoord is de vierde club van Nederland" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier