Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI)

Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen begrijpt niets van de Engelse VAR: "De overtreding op Virgil van Dijk is écht een schande. In heel Engeland worden ze doodziek van de VAR, wat een mierenneukers."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Overtreding op Van Dijk is écht een schande&quot; (<em>VI</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen begrijpt niets van de Engelse VAR: "De overtreding op Virgil van Dijk is écht een schande. In heel Engeland worden ze doodziek van de VAR, wat een mierenneukers." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "De koning moet plaatsmaken voor Martien Meiland" (video) Bekijk deze video » René van der Gijp: "Promes komt nog geen lantaarnpaal voorbij!" (video) Bekijk deze video » René van der Gijp: "Voordat ik hier naartoe kom, stofzuig ik de auto" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Overtreding op Van Dijk is écht een schande" (VI) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier