Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video)

Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video)

Het zit er even niet in om met bekende Nederlanders een mooie trip naar een ver buitenland te maken. Gelukkig is Nederland mooi genoeg en brengen de gasten uitdagende gespreksstof mee. Vanavond (19 oktober) was Johnny de Mol op pad met Sergio Herman. Hij vertelde over de alzheimer en het overlijden van zijn vader.

Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder?

<em>Sergio Herman</em> over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video) Het zit er even niet in om met bekende Nederlanders een mooie trip naar een ver buitenland te maken. Gelukkig is Nederland mooi genoeg en brengen de gasten uitdagende gespreksstof mee. Vanavond (19 oktober) was Johnny de Mol op pad met Sergio Herman. Hij vertelde over de alzheimer en het overlijden van zijn vader. Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder? Bekijk ook Gordon over de strijd van afkicken in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video » Gordon over moeilijke jeugd: "Ik moest wegkruipen onder tafel" (video) Bekijk deze video » Bilal Wahib in Ik Hou van Holland: "Hoe schrijf je guacamole?" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sergio Herman over de alzheimer en het overlijden van zijn vader (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen