Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken RTL 4 herhaalt de komende weken elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Kopen Zonder Kijken. WensenlijstIn dit programma kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team op zoek naar een geschikt huis. BovenwoningIn deze aflevering vragen Joeke en Fernant hulp van de experts. Zij huren nu een krappe bovenwoning van 51 vierkante meter in Amsterdam. StapZij zijn met het oog op de toekomst ontzettend toe aan een volgende stap, alleen lukt dit het stel maar niet. Daarom hebben zij een drastisch besluit genomen: Martijn Krabbé en zijn team inschakelen.
Uitzending :
Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

RTL 4 herhaalt de komende weken elke dinsdag om 20:30 uur een aflevering van Kopen Zonder Kijken.

Wensenlijst
In dit programma kopen stellen een nieuw huis, zonder dat ze het van tevoren hebben gezien. Met een wensenlijst en een budget gaan presentator Martijn Krabbé en zijn team op zoek naar een geschikt huis.

Bovenwoning
In deze aflevering vragen Joeke en Fernant hulp van de experts. Zij huren nu een krappe bovenwoning van 51 vierkante meter in Amsterdam.

Stap
Zij zijn met het oog op de toekomst ontzettend toe aan een volgende stap, alleen lukt dit het stel maar niet. Daarom hebben zij een drastisch besluit genomen: Martijn Krabbé en zijn team inschakelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kopen Zonder Kijken

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kopen Zonder Kijken gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV