Op1 gemist? Henk Krol over zijn breuk met de Partij voor de Toekomst (video)

Op1 gemist? Henk Krol over zijn breuk met de Partij voor de Toekomst (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Henk Krol zat vanavond bij Op1 om te vertellen over zijn breuk met Henk Otten. Het ging natuurlijk over het veelbesproken Whats'App-bericht van senator Jeroen de Vries, maar was dit de enige reden voor de breuk? "Over me heenlopen mag, maar heen en terug is een beetje te veel," zei Krol erover.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Henk Krol over zijn breuk met de <em>Partij voor de Toekomst</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Henk Krol zat vanavond bij Op1 om te vertellen over zijn breuk met Henk Otten. Het ging natuurlijk over het veelbesproken Whats'App-bericht van senator Jeroen de Vries, maar was dit de enige reden voor de breuk? "Over me heenlopen mag, maar heen en terug is een beetje te veel," zei Krol erover. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Henk Krol: "Net als een huwelijk, ben ik slechte echtgenoot in politiek" (video) Bekijk deze video » Henk Krol ging op bezoek bij Johan Derksen (video) Bekijk deze video » Henk Krol over Henk Otten: "Ik had eerder van me af moeten bijten" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Henk Krol over zijn breuk met de Partij voor de Toekomst (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Henk Krol over zijn breuk met de Partij voor de Toekomst (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen