Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video)

Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

De mannen van Veronica Inside zien beelden van het nieuwe programma Ik Geloof In Mij. René van der Gijp had het al gezien, en hij heeft er erg van genoten. In de aflevering van afgelopen vrijdag (16 oktober) was een man te zien die de nieuwe Engelbert Humperdinck wil worden. En hij treedt op in een bejaardentehuis.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilariteit om nieuw SBS-programma bij <em>Veronica Inside</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. De mannen van Veronica Inside zien beelden van het nieuwe programma Ik Geloof In Mij. René van der Gijp had het al gezien, en hij heeft er erg van genoten. In de aflevering van afgelopen vrijdag (16 oktober) was een man te zien die de nieuwe Engelbert Humperdinck wil worden. En hij treedt op in een bejaardentehuis. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen tegen man in publiek: "Ik wil hier niet uitgelachen worden" Bekijk deze video » René over Lerby: "Ik haalde zijn stoel weg en hij maakte een doodsmakker" (video) Bekijk deze video » Radio Veronica Inside: draagt Hans Kraay Jr. een pruik? (video) Bekijk deze video » Henk Krol ging op bezoek bij Johan Derksen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilariteit om nieuw SBS-programma bij Veronica Inside (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier