Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video)

Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video)

Een bezoek aan een kerstmarkt zit er dit jaar niet in. Vanwege de coronacrisis zijn kerstmarkten in het hele land al afgelast. We zullen dus helaas een jaar moeten wachten voordat we weer kunnen rondstruinen langs de kraampjes. In deze video van Hart van Nederland hoor je reacties.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Een bezoekje aan de <em>kerstmarkt</em> zit er dit jaar niet in (video) Een bezoek aan een kerstmarkt zit er dit jaar niet in. Vanwege de coronacrisis zijn kerstmarkten in het hele land al afgelast. We zullen dus helaas een jaar moeten wachten voordat we weer kunnen rondstruinen langs de kraampjes. In deze video van Hart van Nederland hoor je reacties. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Opnieuw honderden kerkgangers naar kerdienst in Barneveld (video) Bekijk deze video » Zien: spookrijder op de snelweg zorgt voor levensgevaarlijke situatie Bekijk deze video » Gebruikte mondkapjes zijn het nieuwe zwerfafval (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen