Op1 gemist? Alexander Klöpping over schrijvende robot (video)

Op1 gemist? Alexander Klöpping over schrijvende robot (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Een bijzonder verhaal vandaag van Alexander Klöpping in Op1. Hij vertelde over een robot die kan schrijven. Hij heeft er zelf al mee gewerkt in zijn podcast. "De helft van de mensen die geluisterd hebben, had pas aan het eind door dat dit door een robot geschreven is. Zó echt voelt het."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Alexander Klöpping over <em>schrijvende robot</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 19 oktober terugkijken bij Gids.tv. Een bijzonder verhaal vandaag van Alexander Klöpping in Op1. Hij vertelde over een robot die kan schrijven. Hij heeft er zelf al mee gewerkt in zijn podcast. "De helft van de mensen die geluisterd hebben, had pas aan het eind door dat dit door een robot geschreven is. Zó echt voelt het." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Beatrice de Graaf over geweld tegen de politiek en journalisten Bekijk deze video » Op1 gemist? Jesse Klaver over een crisisinkomen en hogere belasting Bekijk deze video » Op1 gemist? Helga van Leur over opwarming van de aarde Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Alexander Klöpping over schrijvende robot (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Alexander Klöpping over schrijvende robot (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen