Zaak van je Leven gemist? Bekijk hier de eerste uitzending

Zaak van je Leven gemist? Bekijk hier de eerste uitzending

Zaak van je Leven gemist? Bekijk hier de eerste uitzending De Zaak van je Leven is terug met een nieuw seizoen waarin rechercheurs terugblikken op geruchtmakende strafzaken. Elke dinsdag rond 22:30 uur op NPO 2. ImpactIn elke aflevering wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven. MoeiteZo wordt een beeld geschetst van de verschillende fases van een onderzoek en wordt duidelijk hoeveel moeite rechercheurs moeten doen om een zaak rond te krijgen. Rood petjeIn deze aflevering blikken rechercheurs terug op de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer uit 2007 en de zoektocht naar een dader met een opvallend rood petje. Een zaak die via onwaarschijnlijke toevalligheden tot een oplossing komt. Jan (78) en Kitty (72) verjagen overvallers uit huis, bekijk hun reactie Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De Zaak van je Leven is terug met een nieuw seizoen waarin rechercheurs terugblikken op geruchtmakende strafzaken. Elke dinsdag rond 22:30 uur op NPO 2.

Impact
In elke aflevering wordt duidelijk hoe groot de impact van het onderzoek is geweest op de levens van de rechercheurs, hun collega’s, getuigen en nabestaanden. Nog één keer duiken zij in het archief en halen stille getuigen naar boven.

Moeite
Zo wordt een beeld geschetst van de verschillende fases van een onderzoek en wordt duidelijk hoeveel moeite rechercheurs moeten doen om een zaak rond te krijgen.

Rood petje
In deze aflevering blikken rechercheurs terug op de dodelijke overval op de Rotterdamse banketbakker Albert de Heer uit 2007 en de zoektocht naar een dader met een opvallend rood petje. Een zaak die via onwaarschijnlijke toevalligheden tot een oplossing komt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zaak van je Leven

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaak van je Leven gemist? Bekijk hier de eerste uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier