2Doc: The Choice 2020 gemist? Bekijk hier het eerste deel terug

2Doc: The Choice 2020 gemist? Bekijk hier het eerste deel terug
Nieuw: The Choice 2020

2Doc: The Choice 2020 gemist? Bekijk hier het eerste deel terug In het tweeluik 'The Choice' worden de twee Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden onder de loep genomen. Het tweede deel is woensdag 21 oktober om 23:05 uur te zien op NPO 2. Nieuwe leiderIn november gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Wie wordt de komende vier jaar de nieuwe leider van het land: president Donald Trump of de Democratische kandidaat Joseph Biden? BereidheidIn een gepolariseerd en bitter verdeeld land is de bereidheid van de kiezers om te gaan stemmen groot en men verwacht dat de opkomst bij de verkiezingen de hoogste zal zijn sinds honderd jaar. Onthullende gesprekkenDoor onthullende gesprekken met mensen die Trump en Biden goed kennen, geeft deze documentaire een beeld van het leven van de twee presidentskandidaten, waarvan er één 20 januari 2021 de beëdigde president van de Verenigde Staten wordt. MachtMet betrouwbaar journalistiek onderzoek en krachtige, nieuwe inzichten op een moment dat bezorgde kiezers in de campagnestrijd niet meer weten wat waar en niet waar is, onderzoekt deze documentaire de manier waarop iedere kandidaat met macht omgaat, de cruciale momenten die hun leven hebben gevormd en hun visie op de toekomst van Amerika op dit moment. LuckyTV: Donald Trump zingt en swingt voor het Amerikaanse volk Bekijk deze video » Erik Mouthaan: "Trump zegt dat hij voor zijn leven lang immuun voor corona is" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het tweeluik 'The Choice' worden de twee Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden onder de loep genomen. Het tweede deel is woensdag 21 oktober om 23:05 uur te zien op NPO 2.

Nieuwe leider
In november gaan de Amerikanen naar de stembus om een nieuwe president te kiezen. Wie wordt de komende vier jaar de nieuwe leider van het land: president Donald Trump of de Democratische kandidaat Joseph Biden?

Bereidheid
In een gepolariseerd en bitter verdeeld land is de bereidheid van de kiezers om te gaan stemmen groot en men verwacht dat de opkomst bij de verkiezingen de hoogste zal zijn sinds honderd jaar.

Onthullende gesprekken
Door onthullende gesprekken met mensen die Trump en Biden goed kennen, geeft deze documentaire een beeld van het leven van de twee presidentskandidaten, waarvan er één 20 januari 2021 de beëdigde president van de Verenigde Staten wordt.

Macht
Met betrouwbaar journalistiek onderzoek en krachtige, nieuwe inzichten op een moment dat bezorgde kiezers in de campagnestrijd niet meer weten wat waar en niet waar is, onderzoekt deze documentaire de manier waarop iedere kandidaat met macht omgaat, de cruciale momenten die hun leven hebben gevormd en hun visie op de toekomst van Amerika op dit moment.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 2Doc: The Choice 2020 gemist? Bekijk hier het eerste deel terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen