Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) bespreekt nieuwe maatregelen veiligheidsregio's (video)

Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) bespreekt nieuwe maatregelen veiligheidsregio's (video)

Er zijn nieuwe maatregelen aangekondigd voor in de veiligheidsregio’s. Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, maakte deze gisteravond bekend met minister Ferd Grapperhaus op de achtergrond. Er wordt de komende strenger opgetreden met betrekking tot de coronamaatregelen en er komt meer eenheid in de handhaving.

Bekijk de AD-video over de nieuwe maatregelen in de veiligheidsregio’s hieronder.

Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) bespreekt nieuwe maatregelen veiligheidsregio's (video) Er zijn nieuwe maatregelen aangekondigd voor in de veiligheidsregio’s. Hubert Bruls, voorzitter van het Veiligheidsberaad, maakte deze gisteravond bekend met minister Ferd Grapperhaus op de achtergrond. Er wordt de komende strenger opgetreden met betrekking tot de coronamaatregelen en er komt meer eenheid in de handhaving. Bekijk de AD-video over de nieuwe maatregelen in de veiligheidsregio’s hieronder. Hugo de Jonge: "Meer maatregelen als dat nodig is" (video) Bekijk deze video » Ook in België gaat horeca komende maand op slot (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) bespreekt nieuwe maatregelen veiligheidsregio's (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hubert Bruls (Veiligheidsberaad) bespreekt nieuwe maatregelen veiligheidsregio's (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen