Jinek: Hoe gaat koning Willem-Alexander zijn imago na Griekenland-reis herstellen?

Jinek: Hoe gaat koning Willem-Alexander zijn imago na Griekenland-reis herstellen?

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Koning Willem-Alexander is behoorlijk onder vuur komen te liggen omdat hij midden in de ‘softe lockdown’ tijdens de coronacrisis op vakantie ging naar Griekenland. Hij keerde direct terug toen hij merkte dat er veel ophef was, maar hoe gaat de koning zijn imago herstellen? Verslaggevers Annemarie de Kunder en Wouter de Winther praten hierover bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Hoe gaat koning Willem-Alexander zijn imago na Griekenland-reis herstellen? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Jinek: ‘Mark Rutte wist dat koning Willem-Alexander naar Griekenland ging’ Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander is behoorlijk onder vuur komen te liggen omdat hij midden in de ‘softe lockdown’ tijdens de coronacrisis op vakantie ging naar Griekenland. Hij keerde direct terug toen hij merkte dat er veel ophef was, maar hoe gaat de koning zijn imago herstellen? Verslaggevers Annemarie de Kunder en Wouter de Winther praten hierover bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Hoe gaat koning Willem-Alexander zijn imago na Griekenland-reis herstellen?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Hoe gaat koning Willem-Alexander zijn imago na Griekenland-reis herstellen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen