LuckyTV gemist? Koning Willy gaat bushcraften: ‘Dat overleef je nooit’

LuckyTV gemist? Koning Willy gaat bushcraften: ‘Dat overleef je nooit’

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Nu koning Willy zijn vakantie in Griekenland heeft afgebroken vanwege de enorme ophef, moet hij een nieuwe manier zien te vinden om zich te vermaken in de herfstvakantie. In LuckyTV is te zien dat hij heeft besloten om te gaan bushcraften. Maar Máxima heeft daar niet veel vertrouwen in: “Dat overleef je nooit.”

Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>LuckyTV</em> gemist? Koning Willy gaat bushcraften: ‘Dat overleef je nooit’ Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: Koning Willy wordt boos: ‘Flapdrol! En nou naar Griekenland’ Bekijk deze video » Nu koning Willy zijn vakantie in Griekenland heeft afgebroken vanwege de enorme ophef, moet hij een nieuwe manier zien te vinden om zich te vermaken in de herfstvakantie. In LuckyTV is te zien dat hij heeft besloten om te gaan bushcraften. Maar Máxima heeft daar niet veel vertrouwen in: “Dat overleef je nooit.” Bekijk het fragment van LuckyTV (Jinek) in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
LuckyTV gemist? Koning Willy gaat bushcraften: ‘Dat overleef je nooit’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV gemist? Koning Willy gaat bushcraften: ‘Dat overleef je nooit’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen