Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië

Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië

De makers van Wie Is De Mol? zijn normaal meester in het geheim houden van opnames van het programma. Maar Shownieuws kan nu onthullen waar het nieuwe seizoen van het populaire Wie Is De Mol? wordt opgenomen en heeft daar zelfs beelden van.

Vakantieganger stuurt foto's Wie Is De Mol?-spel door
Een Nederlander was in Tsjechië en liep ineens middenin een Wie Is De Mol?-spel. Deze beelden zijn doorgestuurd naar Shownieuws. Momenteel wordt nog een extra jubileum-editie uitgezonden van Wie Is De Mol?, de 21e reeks gaat 2 januari van start. Wie er aan deze nieuwe editie meedoen, is nog niet bekend.

Bekijk de eerste beelden van het 21e seizoen van Wie Is De Mol? in de video van Shownieuws hieronder.

De finale van de jubileum-editie van Wie Is De Mol? is zaterdag 24 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Shownieuws</em> onthult eerste beelden <em>Wie Is De Mol?</em> seizoen 21 in Tsjechië De makers van Wie Is De Mol? zijn normaal meester in het geheim houden van opnames van het programma. Maar Shownieuws kan nu onthullen waar het nieuwe seizoen van het populaire Wie Is De Mol? wordt opgenomen en heeft daar zelfs beelden van. Bekijk ook Bizarre hint op tonnen: is dit de Mol?! (video) Bekijk deze video » Vakantieganger stuurt foto's Wie Is De Mol?-spel doorEen Nederlander was in Tsjechië en liep ineens middenin een Wie Is De Mol?-spel. Deze beelden zijn doorgestuurd naar Shownieuws. Momenteel wordt nog een extra jubileum-editie uitgezonden van Wie Is De Mol?, de 21e reeks gaat 2 januari van start. Wie er aan deze nieuwe editie meedoen, is nog niet bekend. Bekijk de eerste beelden van het 21e seizoen van Wie Is De Mol? in de video van Shownieuws hieronder. De finale van de jubileum-editie van Wie Is De Mol? is zaterdag 24 oktober om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie Is De Mol? terugkijken via Gids.tv. Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht Bekijk deze video » Zien: Dit is de laatste afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Shownieuws onthult eerste beelden Wie Is De Mol? seizoen 21 in Tsjechië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier