Jinek gemist? David Guetta gaat zijn leven veranderen na coronacrisis

Jinek gemist? David Guetta gaat zijn leven veranderen na coronacrisis

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

David Guetta vertelt hoe zijn leven drastisch is veranderd door de coronacrisis. Natuurlijk baalt de dj enorm dat hij niet kan optreden, maar het brengt hem ook veel goeds.

Guetta heeft muziek gemaakt voor komende tien jaar
Zo brengt Guetta veel meer tijd door met zijn gezin en slaapt hij veel beter, hierdoor is hij creatiever en heeft hij voor de komende tien jaar meer dan genoeg muziek. “Als je 20 jaar zo leeft, denk je dat het normaal is. Maar als het feesten weer begint, denk ik dat ik een regelmatiger leven wil nastreven.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? David Guetta gaat zijn leven veranderen na coronacrisis Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. David Guetta vertelt hoe zijn leven drastisch is veranderd door de coronacrisis. Natuurlijk baalt de dj enorm dat hij niet kan optreden, maar het brengt hem ook veel goeds. Bekijk ook Dimitri Vegas & Like Mike verslaan Martin Garrix als beste dj’s van de wereld Bekijk deze video » Guetta heeft muziek gemaakt voor komende tien jaarZo brengt Guetta veel meer tijd door met zijn gezin en slaapt hij veel beter, hierdoor is hij creatiever en heeft hij voor de komende tien jaar meer dan genoeg muziek. “Als je 20 jaar zo leeft, denk je dat het normaal is. Maar als het feesten weer begint, denk ik dat ik een regelmatiger leven wil nastreven.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? David Guetta gaat zijn leven veranderen na coronacrisisPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? David Guetta gaat zijn leven veranderen na coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen