Jinek gemist? Sari van Veenendaal bespreekt het succes van vrouwenvoetbal

Jinek gemist? Sari van Veenendaal bespreekt het succes van vrouwenvoetbal

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Sari van Veenendaal is een van de heldinnen die met de Oranje voetbalvrouwen in 2017 Europees Kampioen werd. Het vrouwenvoetbal wordt steeds populairder in Nederland, en de keepster vertelt samen met Fresia Cousino Arias en Kirsten van de Ven meer over deze opmars aan tafel bij Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Sari van Veenendaal bespreekt het succes van vrouwenvoetbal Hieronder zie je een fragment uit Jinek van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sari van Veenendaal beste keepster ter wereld: 'Ongekend trots' Bekijk deze video » Sari van Veenendaal is een van de heldinnen die met de Oranje voetbalvrouwen in 2017 Europees Kampioen werd. Het vrouwenvoetbal wordt steeds populairder in Nederland, en de keepster vertelt samen met Fresia Cousino Arias en Kirsten van de Ven meer over deze opmars aan tafel bij Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Sari van Veenendaal bespreekt het succes van vrouwenvoetbalJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Sari van Veenendaal bespreekt het succes van vrouwenvoetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen