Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden

Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden

De Keniaanse gouverneur Samuel Tunai is door het oog van de naald gekropen. Hij stapte in een helikopter, maar direct na het opstijgen ging het al helemaal mis en crashte het toestel. Alle inzittenden hebben het ongeluk overleefd, maar zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een toeschouwer heeft de crash gefilmd.

Bekijk de heftige beelden van de helikoptercrash in Kenia hieronder.

Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij <em>helikoptercrash</em>: bekijk de beelden De Keniaanse gouverneur Samuel Tunai is door het oog van de naald gekropen. Hij stapte in een helikopter, maar direct na het opstijgen ging het al helemaal mis en crashte het toestel. Alle inzittenden hebben het ongeluk overleefd, maar zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een toeschouwer heeft de crash gefilmd. Bekijk de heftige beelden van de helikoptercrash in Kenia hieronder. Zien: zo oefent de luchtmacht op zandvlakte in Oirschot (Noord-Brabant) Bekijk deze video » Zien: Donald Trump ‘uit voorzorg’ met helikopter naar ziekenhuis door coronavirus Bekijk deze video »
Buitenland :
Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Politicus Samuel Tunai (Kenia) ontsnapt aan dood bij helikoptercrash: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen