Zien: Pinguïn-homostel (DierenPark Amersfoort) steelt nest van lesbische pinguïns

Zien: Pinguïn-homostel (DierenPark Amersfoort) steelt nest van lesbische pinguïns

In DierenPark Amersfoort woont een grote groep pinguïns, waaronder een homostel en lesbisch koppel. Normaal geeft homoseksualiteit onder deze pinguïns geen problemen, maar het homokoppel besloot op oorlogspad te gaan en heeft een nest met eieren van de lesbiennes gekaapt.

Bekijk de video van het AD over deze kaping in DierenPark Amersfoort hieronder.

Zien: <em>Pinguïn-homostel</em> (DierenPark Amersfoort) steelt nest van lesbische pinguïns In DierenPark Amersfoort woont een grote groep pinguïns, waaronder een homostel en lesbisch koppel. Normaal geeft homoseksualiteit onder deze pinguïns geen problemen, maar het homokoppel besloot op oorlogspad te gaan en heeft een nest met eieren van de lesbiennes gekaapt. Bekijk de video van het AD over deze kaping in DierenPark Amersfoort hieronder. David Attenborough: "Wij zijn zelf verantwoordelijk voor elke pandemie" (video) Bekijk deze video » NOS Stories: Kan deze robotdolfijn echte dolfijnen in dierenparken vervangen? Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: Pinguïn-homostel (DierenPark Amersfoort) steelt nest van lesbische pinguïnsPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Pinguïn-homostel (DierenPark Amersfoort) steelt nest van lesbische pinguïns of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen