Chateau Meiland gemist? Martien vindt tampons in auto: ‘Een hele grote ovulatie’

Chateau Meiland gemist? Martien vindt tampons in auto: ‘Een hele grote ovulatie’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

In Chateau Meiland is Martien druk bezig om de auto op te ruimen en schoon te maken. En hij komt maar liefst vier keer een tampon tegen. “Oh nog een tampon, waarschijnlijk een hele grote ovulatie beneden”, aldus Martien.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Chateau Meiland</em> gemist? Martien vindt tampons in auto: ‘Een hele grote ovulatie’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van maandag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. In Chateau Meiland is Martien druk bezig om de auto op te ruimen en schoon te maken. En hij komt maar liefst vier keer een tampon tegen. “Oh nog een tampon, waarschijnlijk een hele grote ovulatie beneden”, aldus Martien. Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland gemist? Martien vindt tampons in auto: ‘Een hele grote ovulatie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen