Zien: Donald Trump verovert TikTok (video)

Zien: Donald Trump verovert TikTok (video)

Niemand minder dan Donald Trump is een hit op de waanzinnig populaire dansjes-app TikTok. "Veel Amerikanen doen zijn danspasjes minitieus na", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

Extra stemmen?
Of hij er extra stemmen bij de aankomende verkiezingen door zal krijgen is uiteraard nog maar de vraag. "Het is niet duidelijk of dit een steuntje in de rug voor hem is of dat ze hem een beetje belachelijk proberen te maken", aldus Herr. Bekijk de dansjes hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland.

Zien: Donald Trump verovert <em>TikTok</em> (video) Niemand minder dan Donald Trump is een hit op de waanzinnig populaire dansjes-app TikTok. "Veel Amerikanen doen zijn danspasjes minitieus na", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Extra stemmen?Of hij er extra stemmen bij de aankomende verkiezingen door zal krijgen is uiteraard nog maar de vraag. "Het is niet duidelijk of dit een steuntje in de rug voor hem is of dat ze hem een beetje belachelijk proberen te maken", aldus Herr. Bekijk de dansjes hieronder, in het fragment van Goedemorgen Nederland. Bekijk ook LuckyTV: Donald Trump zingt en swingt voor het Amerikaanse volk Bekijk deze video »
Viral :
Zien: Donald Trump verovert TikTok (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump verovert TikTok (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen