Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video)

Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video)

Patricia Paay is dit seizoen een van de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje en dat was nog best pittig: "Ik was heel moe ervan."

'Zielig voor die vrouwen'
De sympathieke diva, die zich moest verkleden als een dame die leefde tijdens de Pruikentijd, legt uit: "Die jurken zijn zo zwaar. Zielig, die vrouwen van toen." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder.

Patricia Paay werd moe van <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Die jurken zijn zo zwaar&quot; (video) Patricia Paay is dit seizoen een van de deelnemers aan Het Perfecte Plaatje en dat was nog best pittig: "Ik was heel moe ervan." 'Zielig voor die vrouwen'De sympathieke diva, die zich moest verkleden als een dame die leefde tijdens de Pruikentijd, legt uit: "Die jurken zijn zo zwaar. Zielig, die vrouwen van toen." Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: Art Rooijakkers laat zijn vrouwelijke kant zien Bekijk deze video »
TV :
Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video)

Het Perfecte Plaatje is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier