Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen

Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen

Jules vertelt in de serie Hij Is Een Zij openhartig over zijn transitie. Hij moet nu zijn borsten nog verhullen met een binder, maar daar komt binnenkort verandering in. Ook heeft hij besloten dat hij zijn baarmoeder en eierstokken wil laten verwijderen, hij heeft nog steeds last van menstruatiekramp en weet al zeker dat hij geen kind van zichzelf wil.

Bekijk het fragment van Hij Is Een Zij in de video hieronder.

Hij Is Een Zij is elke dinsdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij Is Een Zij terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hij Is Een Zij</em>: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen Jules vertelt in de serie Hij Is Een Zij openhartig over zijn transitie. Hij moet nu zijn borsten nog verhullen met een binder, maar daar komt binnenkort verandering in. Ook heeft hij besloten dat hij zijn baarmoeder en eierstokken wil laten verwijderen, hij heeft nog steeds last van menstruatiekramp en weet al zeker dat hij geen kind van zichzelf wil. Bekijk het fragment van Hij Is Een Zij in de video hieronder. Hij Is Een Zij is elke dinsdag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij Is Een Zij terugkijken bij Gids.tv. Hij Is Een Zij: Kess vertelt over zijn transitie (video) Bekijk deze video » Hij Is Een Zij: Zo vertelde Ilona dochter Nina dat ze in transitie wilde gaan Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV