Hilarisch: bevatten mondkapjes echt microchips en webcams? (video)

Hilarisch: bevatten mondkapjes echt microchips en webcams? (video)

Er wordt weleens gesproken over de angst die sommige mensen hebben voor een microchip, die in een mogelijk coronavaccin gestopt zou gaan worden. Onzin natuurlijk maar personen die dat geloven moeten vooral onderstaande video niet bekijken.

"Chip & moederbord"
Daarin wordt namelijk gekscherend verslag gedaan van wat er zoal in een mondkapje gevonden wordt: "Wat hebben we hier: een chip waarmee ze je kunnen volgen." Daarna volgt een dashcam: "Hiermee zijn ze in staat om alles te zien wat jij ook ziet. Niets is meer veilig." Vervolgens volgen ook nog een moederbord (waarmee ook je moeder gevolgd kan worden) en een Samsung-telefoon. Bekijk de hilarische beelden, geplaatst door ene Floss, hieronder.

Hilarisch: bevatten mondkapjes echt <em>microchips</em> en webcams? (video) Er wordt weleens gesproken over de angst die sommige mensen hebben voor een microchip, die in een mogelijk coronavaccin gestopt zou gaan worden. Onzin natuurlijk maar personen die dat geloven moeten vooral onderstaande video niet bekijken. "Chip & moederbord"Daarin wordt namelijk gekscherend verslag gedaan van wat er zoal in een mondkapje gevonden wordt: "Wat hebben we hier: een chip waarmee ze je kunnen volgen." Daarna volgt een dashcam: "Hiermee zijn ze in staat om alles te zien wat jij ook ziet. Niets is meer veilig." Vervolgens volgen ook nog een moederbord (waarmee ook je moeder gevolgd kan worden) en een Samsung-telefoon. Bekijk de hilarische beelden, geplaatst door ene Floss, hieronder. Bekijk ook Video: Bram Moszkowicz legt uit waarom mondkapjesplicht juridisch lastig ligt Bekijk deze video » Ad Verbrugge: "Tot 70 jaar slechts 0,2% kans op coronasterfte" (video) Bekijk deze video »
Viral :
Hilarisch: bevatten mondkapjes echt microchips en webcams? (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch: bevatten mondkapjes echt microchips en webcams? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen