'Koning Willem-Alexander vloog zelf naar Griekenland' (video)

'Koning Willem-Alexander vloog zelf naar Griekenland' (video)

UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt

Willem-Alexander blijkt zelf als co-piloot naar Griekenland te zijn gevolgen, als we regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart tenminste mogen geloven. Die plaatste zojuist een video van de take-off, van afgelopen vrijdag.

Audio-fragment verkeerstoren
Helaas lukt het ons niet om de koning achter het kleine vliegtuigraampje te ontwaren dus we moeten Swart op zijn woord geloven. Bekijk het fragment hieronder en hoor daarin ook hoe de captain van het toestel, die op dat moment naast Willem-Alexander zat, contact heeft met de verkeerstoren.

'Koning <em>Willem-Alexander</em> vloog zelf naar Griekenland' (video) UPDATE: Willem-Alexander en Máxima betuigen spijt Willem-Alexander blijkt zelf als co-piloot naar Griekenland te zijn gevolgen, als we regeringsvliegtuigdeskundige Menno Swart tenminste mogen geloven. Die plaatste zojuist een video van de take-off, van afgelopen vrijdag. Audio-fragment verkeerstorenHelaas lukt het ons niet om de koning achter het kleine vliegtuigraampje te ontwaren dus we moeten Swart op zijn woord geloven. Bekijk het fragment hieronder en hoor daarin ook hoe de captain van het toestel, die op dat moment naast Willem-Alexander zat, contact heeft met de verkeerstoren. Bekijk ook Zien: Luchtvaartjournalist ontdekt reis van Koning Willem-Alexander (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
'Koning Willem-Alexander vloog zelf naar Griekenland' (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 'Koning Willem-Alexander vloog zelf naar Griekenland' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen