Extreme droogte in Paraguay: ergste in 50 jaar (video)

Extreme droogte in Paraguay: ergste in 50 jaar (video)

Paraguay kampt met enorme droogte. De belangrijkste rivier is zo goed als opgedroogd en staat nu op het laagste peil in de afgelopen 50 jaar. Dat betekent na corona een nieuwe klap voor de economie. In deze video van RTLZ hoor je de laatste stand van zaken.

Bekijk de video van RTLZ hieronder:

<em>Extreme droogte</em> in Paraguay: ergste in 50 jaar (video) Paraguay kampt met enorme droogte. De belangrijkste rivier is zo goed als opgedroogd en staat nu op het laagste peil in de afgelopen 50 jaar. Dat betekent na corona een nieuwe klap voor de economie. In deze video van RTLZ hoor je de laatste stand van zaken. Bekijk de video van RTLZ hieronder: Bekijk ook Verpleegkundige Linda over de tweede golf in de ziekenhuizen (video) Bekijk deze video » Ad Verbrugge: "Tot 70 jaar slechts 0,2% kans op coronasterfte" (video) Bekijk deze video » Komt er een K3-reünie? Kathleen geeft het verlossende antwoord (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Extreme droogte in Paraguay: ergste in 50 jaar (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Extreme droogte in Paraguay: ergste in 50 jaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen