Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van voetballer Faas Wilkens

Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van voetballer Faas Wilkens

Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van de legendarische voetballer Faas Wilkes, de eerste Nederlandse voetballer die met een vet contract naar het buitenland ging. Daardoor mocht hij niet meer bij Oranje spelen. Hoe zat dat precies?

Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder:

<em>Nino Servaas Wilkes</em> is de kleinzoon van voetballer Faas Wilkens Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van de legendarische voetballer Faas Wilkes, de eerste Nederlandse voetballer die met een vet contract naar het buitenland ging. Daardoor mocht hij niet meer bij Oranje spelen. Hoe zat dat precies? Bekijk de video van Tijd voor Max hieronder: Bekijk ook Tijd Voor MAX blikt terug op De Ronde van Vlaanderen Bekijk deze video » Verpleegkundige Linda over de tweede golf in de ziekenhuizen (video) Bekijk deze video » Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van voetballer Faas WilkensJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nino Servaas Wilkes is de kleinzoon van voetballer Faas Wilkens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen