Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden

Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden

Het duurt nog een paar maanden voor het Kerstmis is, maar een wijk in Almelo is er helemaal klaar voor. De bewoners van het Vinkenplein begonnen drie weken geleden al met het ophangen van de kerstversiering. Wanneer zet jij je kerstboom op?

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder:

Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, <em>bekijk de beelden</em> Het duurt nog een paar maanden voor het Kerstmis is, maar een wijk in Almelo is er helemaal klaar voor. De bewoners van het Vinkenplein begonnen drie weken geleden al met het ophangen van de kerstversiering. Wanneer zet jij je kerstboom op? Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Circus failliet door coronamaatregelen: "Ik schaam mij dood" (video) Bekijk deze video » Zien: drones strooien boomzaden voor hongerige koala's in Australië Bekijk deze video » Raadsel: welke kleur zijn de schoenen van Billie Eilish? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beeldenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen