Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video)

Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video)

In deze video van Hart van Nederland komt Susan van den Hof aan het woord, van het RIVM. Zij is voorzichtig optimistisch over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. De maatregelen van eind september lijken hun vruchten af te werpen: "Het lijkt alsof we het begin van een afvlakking zien."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>Voorzichtig optimisme</em> bij RIVM: &quot;Lijkt alsof we begin afvlakking zien&quot; (video) In deze video van Hart van Nederland komt Susan van den Hof aan het woord, van het RIVM. Zij is voorzichtig optimistisch over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland. De maatregelen van eind september lijken hun vruchten af te werpen: "Het lijkt alsof we het begin van een afvlakking zien." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Zien: spookrijder op de snelweg zorgt voor levensgevaarlijke situatie Bekijk deze video » Gebruikte mondkapjes zijn het nieuwe zwerfafval (video) Bekijk deze video » Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen