Weekrecord met ruim 55.000 positieve coronatests in Nederland (video)

Weekrecord met ruim 55.000 positieve coronatests in Nederland (video)

Het RIVM heeft vanmiddag de nieuwe corona-weekcijfers bekend gemaakt. Een nieuw weekrecord: 55.587 positieve tests. De cijfers zijn zorgelijk, volgens het RIVM, al geeft het RIVM ook aan een afvlakking te zien in het aantal besmettingen.

Bekijk de video van het AD hieronder:

Weekrecord met ruim <em>55.000 positieve coronatests</em> in Nederland (video) Het RIVM heeft vanmiddag de nieuwe corona-weekcijfers bekend gemaakt. Een nieuw weekrecord: 55.587 positieve tests. De cijfers zijn zorgelijk, volgens het RIVM, al geeft het RIVM ook aan een afvlakking te zien in het aantal besmettingen. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans in Op1: ‘20% met positieve coronatest blijft niet thuis’ Bekijk deze video » Kantelpunt coronabesmettingen nog niet bereikt: "IC-opnames neemt toe" (video) Bekijk deze video » Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Weekrecord met ruim 55.000 positieve coronatests in Nederland (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weekrecord met ruim 55.000 positieve coronatests in Nederland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen