Erik Scherder over het brein en het hart in Tijd Voor MAX (video)

Erik Scherder over het brein en het hart in Tijd Voor MAX (video)

Het hart en het brein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en Leonard Hofstra, hoogleraar cardiologie schreven er zelfs een boek over. Ze vertellen erover in Tijd Voor MAX.

Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder:

Erik Scherder over het brein en het hart in <em>Tijd Voor MAX</em> (video) Het hart en het brein zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie en Leonard Hofstra, hoogleraar cardiologie schreven er zelfs een boek over. Ze vertellen erover in Tijd Voor MAX. Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder: Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Sander Zwiep over zijn Baas B., namelijk Bach Bekijk deze video » Patricia Paay werd moe van Het Perfecte Plaatje: "Die jurken zijn zo zwaar" (video) Bekijk deze video » Tijd Voor MAX gemist? Wil van der Meer treedt op met Zonder Jou (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Erik Scherder over het brein en het hart in Tijd Voor MAX (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Erik Scherder over het brein en het hart in Tijd Voor MAX (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen