Art Rooijakkers over zijn boek De Eeuw van mijn Dochters (Tijd Voor MAX)

Art Rooijakkers over zijn boek De Eeuw van mijn Dochters (Tijd Voor MAX)

Deze week verschijnt het boek De Eeuw van mijn Dochters van Art Rooijakkers. Hierin gaat hij in gesprek met wetenschappers en deskundigen om antwoord te krijgen op de vraag: Hoe ziet onze wereld er straks uit? Hij vertelt erover bij Tijd Voor MAX.

Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder:

Art Rooijakkers over zijn boek <em>De Eeuw van mijn Dochters</em> (<em>Tijd Voor MAX</em>) Deze week verschijnt het boek De Eeuw van mijn Dochters van Art Rooijakkers. Hierin gaat hij in gesprek met wetenschappers en deskundigen om antwoord te krijgen op de vraag: Hoe ziet onze wereld er straks uit? Hij vertelt erover bij Tijd Voor MAX. Bekijk de video van Tijd Voor MAX hieronder: Bekijk ook Vrouw van Hugo de Jonge: "Iets meer tijd voor gezin zou fijn zijn" (video) Bekijk deze video » Video: ging Hugo de Jonge vreemd om zijn vrouw Mireille te veroveren? Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Art Rooijakkers laat zijn vrouwelijke kant zien Bekijk deze video »
Talkshow :
Art Rooijakkers over zijn boek De Eeuw van mijn Dochters (Tijd Voor MAX)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Art Rooijakkers over zijn boek De Eeuw van mijn Dochters (Tijd Voor MAX) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen