Jongen (25) twee dagen gedrogeerd op huisfeestje met crystal meth

Jongen (25) twee dagen gedrogeerd op huisfeestje met crystal meth

EAnderson Bax beweert dat hij vorige week na een date met een andere jongen op een feestje is gedrogeerd en zichzelf drie dagen later terugvond op Station Bijlmer Arena. Besmeurd met zijn eigen ontlasting. Wat is hier aan de hand? Wat is er gebeurd? Dennis van PowNews sprak met hem af.

Bekijk de video van PowNews hieronder:

Jongen (25) twee dagen gedrogeerd op <em>huisfeestje met crystal meth</em> EAnderson Bax beweert dat hij vorige week na een date met een andere jongen op een feestje is gedrogeerd en zichzelf drie dagen later terugvond op Station Bijlmer Arena. Besmeurd met zijn eigen ontlasting. Wat is hier aan de hand? Wat is er gebeurd? Dennis van PowNews sprak met hem af. Bekijk de video van PowNews hieronder: Bekijk ook PowNed: Slijptol en Ronnie Ruysdael feesten op kinderboerderij (video) Bekijk deze video » Henk Krol: "Net als een huwelijk, ben ik slechte echtgenoot in politiek" (video) Bekijk deze video » Huismoeder wordt prostituee en schrijft boek: "Mijn oudste was 87" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Jongen (25) twee dagen gedrogeerd op huisfeestje met crystal methPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Jongen (25) twee dagen gedrogeerd op huisfeestje met crystal meth of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen