Zwolle heeft coronateststraat voor docenten en leerlingen (video)

Zwolle heeft coronateststraat voor docenten en leerlingen (video)

In Zwolle is er nu een speciale coronateststraat voor docenten en leerlingen. Een uitkomt voor het onderwijs. Zo verlies je als leerling of docent niet zo veel tijd als je een keer verkouden bent. Is dit wellicht een oplossing voor het hele land?

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zwolle heeft <em>coronateststraat</em> voor docenten en leerlingen (video) In Zwolle is er nu een speciale coronateststraat voor docenten en leerlingen. Een uitkomt voor het onderwijs. Zo verlies je als leerling of docent niet zo veel tijd als je een keer verkouden bent. Is dit wellicht een oplossing voor het hele land? Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Gebruikte mondkapjes zijn het nieuwe zwerfafval (video) Bekijk deze video » Een bezoekje aan de kerstmarkt zit er dit jaar niet in (video) Bekijk deze video » Voorzichtig optimisme bij RIVM: "Lijkt alsof we begin afvlakking zien" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zwolle heeft coronateststraat voor docenten en leerlingen (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zwolle heeft coronateststraat voor docenten en leerlingen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen