Daley Blind steunt van Dijk: "Voor veel spelers een voorbeeld" (video)

Daley Blind steunt van Dijk: "Voor veel spelers een voorbeeld" (video)

<em>Daley Blind</em> steunt van Dijk: &quot;Voor veel spelers een voorbeeld&quot; (video) Daley Blind maakt zich met Ajax op voor de eerste Champions League-wedstrijd van het nieuwe seizoen. Woensdag komt Liverpool op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Met Blind spreekt over de vorm van Ajax, zijn tijd in de Premier League, de zware blessure van Virgil van Dijk en de ontmoeting met Liverpool. Bekijk de video van Ajax hieronder: Bekijk ook Samenvatting Ajax - sc Heerenveen (Eredivisie) Bekijk deze video » Ten Hag & Tadic: "Liverpool beste club ter wereld" (video) Bekijk deze video » Iconen over Ajax - Liverpool: "5-1 kan als er nu weer mist is" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Daley Blind steunt van Dijk: "Voor veel spelers een voorbeeld" (video)

Daley Blind maakt zich met Ajax op voor de eerste Champions League-wedstrijd van het nieuwe seizoen. Woensdag komt Liverpool op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Met Blind spreekt over de vorm van Ajax, zijn tijd in de Premier League, de zware blessure van Virgil van Dijk en de ontmoeting met Liverpool.

Bekijk de video van Ajax hieronder:Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Daley Blind steunt van Dijk: "Voor veel spelers een voorbeeld" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen