NASA laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, bekijk de video

NASA laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, bekijk de video

Het wordt een spannende nacht bij ruimtevaart-organisatie NASA. Ze hopen een ruimtevaartuig te laten landen op een rotsblok, dat wel 333 miljoen kilometer van de aarde zweeft. Van dat rotsblok willen onderzoekers graag een beetje gruis hebben.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder:

<em>NASA</em> laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, <em>bekijk de video</em> Het wordt een spannende nacht bij ruimtevaart-organisatie NASA. Ze hopen een ruimtevaartuig te laten landen op een rotsblok, dat wel 333 miljoen kilometer van de aarde zweeft. Van dat rotsblok willen onderzoekers graag een beetje gruis hebben. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Zien: drones strooien boomzaden voor hongerige koala's in Australië Bekijk deze video » Raadsel: welke kleur zijn de schoenen van Billie Eilish? (video) Bekijk deze video » Deze wijk is al helemaal klaar voor Kerstmis, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
NASA laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, bekijk de videoJouw mening
Geef hieronder je commentaar op NASA laat ruimtevaartuig landen op rotsblok, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen